Over mij

Mijn naam is Majnu Michaud (1965). Ik geloof dat we de wereld mooier kunnen maken als we leren om empathisch met onszelf en met anderen om te gaan. Daarom staat het werken met NVC (Nonviolent Communication) centraal in mijn leven. NVC helpt ons om open en authentiek met elkaar te communiceren. De diepgang en de verbindende kracht van NVC maakt het een prachtig middel om waardevolle relaties op te bouwen.

Ik heb 23 jaar als trainingsacteur gewerkt en later heb ik me verder opgeleid tot coach en trainer. Toen ik voor het eerst met NVC in aanraking kwam dacht ik dat het een van de vele communicatiemodellen was. Wat een vergissing! Door me er verder in te verdiepen ontdekte ik dat NVC enorm veel meer is dan dat. Het is voor mij een middel om inzicht te krijgen in wie ik ben en om vanuit oprechtheid en compassie met anderen om te gaan.

Ik ben geboren in Chili. Toen ik 12 jaar oud was ben ik samen met mijn familie naar Nederland gevlucht. In Chili was toentertijd een militair regiem aan de macht. Mijn ervaringen met geweld in mijn kinderjaren zijn van invloed geweest op mijn missie om aan een vreedzame wereld te werken. Een vreedzame wereld creƫren we met kleine (en grote) daden van liefde, elke dag opnieuw.